FERRITA

PREMIUM MEMBER

Ferrita utvecklar, tillverkar och säljer rostfria avgassystem till olika typer av bilar, specialfordon, stationära/portabla maskiner och motorer, samt specialprodukter för processindustrin.

Företagets engagemang inom motorsport representerar en viktig del för utveckling och test av produkterna. Affärsidén är i korthet att genom utveckling förse marknaden med avgassystem av högsta kvalitet, prestanda, ljud och effekt.


I sortimentet som presenteras i webbshopen på hemsidan www.ferrita.com finns leveransbara standard- och sportsystem, ett brett sortiment av universaldelar, ljudventiler, katalysatorer, ändrör, luftfilter, värmeisolering och sound boosters för aktivt ljud. Utöver detta sker också motoroptimering av bilar.

Ferrita är officiell leverantör av Akrapovic avgassystem, Eventuri och Sprint luftfilter, HJS katalysatorer och Maxhaust Sound Booster.


Missa inte Ferrita-filmerna som du ser på Youtube.

10% RABATT

Till ”BIMMERS OF SWEDEN PREMIUM MEMBER's” lämnar Ferrita 10% rabatt på platsbyggda specialsystem vilket görs vid fabriken i Köping.


För prisuppgifter, information och tidsbokning, ring kundtjänst på tel.nr. 0221-18070, eller per mejl: mail@ferrita.com

För att erhålla rabatten skall man vid förfrågan och beställning, hänvisa till att man av Bimmers of Sweden Premium Member, samt ange det personliga medlemsnummret.


Ferrita är även officiell leverantör för Akrapovic, Maxhaust Soundboosters, Eventuri, ett exklusivt insugsystem i kolfiber med patenterad filterlösning för högre flöde och effekt. Det skiljer sig totalt inom flera områden jämfört med andra insug på marknaden samt deras motorkåpor och sätesryggar i kolfiber eller kevlar i olika färger, fjärrstyrda avgasventiler från flera leverantörer samt HJS katalysatorer m.m. För komplett utbud kontakta oss gärna!

DIN KONTAKTPERSON


Micael Ljungström

micael.ljungstrom@ferrita.com

0221 - 180 70